Chirologo

Als je't mij vraagt Chiro Lips

Wafeltjesslag

05 en 06 oktober is het weer zover: Onze jaarlijkse wafeltjesslag waarmee we de verdere uitbouw van onze lokalen financieren. Verwacht u weer aan een ruime keuze aan overheerlijke wafeltjes en kokosrotsjes. Bestellen kan hier of via leden en leiding van de chiro.

Over ons

Wie zijn we?

Chiro Lips, de enige gemengde chirogroep in Lier!

Wat doen we?

Elke zondagnamiddag van 2 tot half 6 spelen wij in onze toffe lokalen of op ons mooie grasplein.

Voor wie?

Iedereen van 6 tot en met 18 jaar die houdt van een leuk spel, samenzijn met vrienden van je eigen leeftijd, ravotten, een spannend verhaal, knutselen, op kamp gaan, kortom, voor iedereen die zich niet graag verveelt!

Wat heeft Chiro Lips uw gezin zoal te bieden?

Een ideale, actieve uitlaatklep voor uw kind na een drukke week op school.
Een rustpunt voor u na een drukke werkweek.
Een gemotiveerde en in het jeugdwerk geschoolde leidingsploeg. We maken er een erezaak van elke week weer originele activiteiten in elkaar te steken.
Een relatief kleine groep van +/- 90 leden waar iedereen iedereen kent.
Spelen in afdelingen met kinderen van de eigen leeftijd, ideaal om nieuwe vriendjes uit de buurt te maken.
Een veilige omgeving om in te spelen. We beschikken over een groot grasplein en mijden de drukke straten op zondag.
Verschillende mensen binnen de leidingsploeg zijn gevormd in EHBO.

Hoe lid worden?

Simpel! Kom gewoon even langs op zondag. Tussen 13u30 en 14u staat er steeds iemand van de leiding aan het onthaal. Alle kinderen kunnen vrijblijvend 2 keer proberen, wij zorgen dat ze zich amuseren en verzekerd zijn. Voor de effectieve inschrijving vragen we €30 per kind. Hiervoor krijg je meer dan 40 zondagen spetterend spelplezier, een degelijke verzekering en per gezin een abonnement op ons met de post bezorgde maandblad Hot Lips.

Waar vindt u ons?

Onze lokalen zijn gelegen op Lisp, in de Pannenhuisstraat 360 in Lier. Dit is vlak naast het stadion van Lierse SK en aan de achteruitgang van Supermarkt Perfect. Buslijn 1 stopt voor de deur.

Hot Lips

De nieuwe hotlips staat online. U kan deze hier downloaden.

Ribbekesfeesten

De jaarlijkse ribbekesfeesten komen er weer aan. Kom op 3 mei mee kwissen of schuif mee aan tafel op 4 en 5 mei. Inschrijven kan u hier doen. Tot dan!

Pastaspi

Zaterdag 16 en zondag 17 maart. is het weer pastaspi. U kan zich daarvoor inschrijven op deze pagina. Tot dan!

hotlips van februari

de Hotlips van februari staat online. U kan hem hier terugvinden (2.6 mb)

2018-12-10:De leding stelt zich voor. Ga daarvoor naarde desbetreffende afdelingspagina.De hotlips van december is nu ook beschikbaar in pdf-formaat.

Vooruitgang in den bouw!

Zoals u kan zien op de foto, zijn de ramen van de nieuwe lokalen geplaatst. Zondag 30 september vliegen wij er alvast terug in. Iedereen is daarbij van harte welkom. Geplaatse ramen in de nieuwe lokalen

De papiercontainer staat er weer!

Je kan op zondag je papier en karton weer meenemen naar de Chiro. Wij gebruiken deze opbrengst voor de bouw van onze nieuwe lokalen.

Vergeet niet op tijd je wafeltjes te bestellen

13 en 14 oktober is het namelijk weer zover: onze jaarlijkse wafeltjesslag waarmee we de verdere uitbouw van onze lokalen financieren. Verwacht u weer aan een ruime keuze aan overheerlijke wafeltjes en kokosrotsjes. Bestellen kan je via leden en leiding van de Chiro of via de site.

chirolips
rapporteer problemen

Valide CSS!